Foglalás
Bezár
Hotel “Mozart” je elegantan butik hotel izgrađen 1894. godine.
Ovdje na našoj web stranici možete pronaći najbolje moguće cijene. Rezervirajte izravno kod nas!
Imate li kakvih pitanja? Ispunite obrazac u nastavku, naši kolege će odgovoriti u roku od sat vremena.

Upoznajte Hotel Mozart**** Opatija!

Sinonim za iskrenu i toplu dobrodošlicu, mjesto gdje će rado odsjesti svatko tko cijeni romantičnu atmosferu i visoku kvalitetu usluge. Ovaj predivan boutique hotel, izgrađen 1894., pisao je turističku povijest Opatije od njenih samih začetaka.
Gostima je na raspolaganju 26 prostranih dvokrevetnih soba i tri hotelska apartmana. Svaka od soba na svoj način dočarava sjaj i raskoš prošlog stoljeća, pružajući pritom sav komfor modernog doba.

Sobe u Hotelu Mozart**** Opatija

Što Vam nudi Hotel Mozart**** Opatija?

Oaza zdravlja i ljepote! Naše drage goste najtoplije pozivamo da uživaju u našem wellness centru, fitnessu i kozmetičkom studiju Mozart. Možete započeti sa punjenjem baterija i vraćanju narušene harmonije uslijed svakodnevnog stresa u Vaš život u našoj wellness oazi.
U intimi našeg restorana toplo Vam preporučamo uživanje u našim delicijama pripravljenim po tradicionalnoj nacionalnoj i internacionalnoj recepturi. Za vrijeme toplih ljetnih večeri, romantičnu ćemo Vam večeru poslužiti na našoj vrtnoj terasi, okrunjenoj zelenilom i opatijskim vilama, uz pjev ptica i svijetlo svijeća, sakrivenoj od znatiželjnih pogleda.