Obavijest o početku rada 2021

Poštovani gosti,

Odgovorno i s veseljem informiramo Vas da Hotel Mozart započinje s uslugom smještaja gostiju od 01.05.2021. godine.
 

Obavještavamo Vas da smo osigurali sve uvijete prema preporukama WHO i lokalne zdravstvene agencije za siguran i bezbrižan odmor naših gostiju i zaposlenika.


Zahvalni smo na dosadašnjem ukazanom povjerenju koje nas obvezuje da budemo još bolji u svim segmentima našeg poslovanja i usluge gostu, da svoj odmor planirate i provedete upravo kako ste zamislili. Naši zaposlenici su educirani za provođenje siguronosnih mjera i rado će vas uputiti, informirati i savjetovati o trenutno situaciji.
Naravno, nove situacije zahtjevale su i određene prilagodbe te vas želimo upoznati sa istim:

SAVJETI:
 
 • Kako bi skratili vrijeme čekanja na graničnom prijelazu za ulazak u RH stranim državljanima savjetujemo da svoje podatke dostave putem web stranice entercroatia.mup.hr
 • Pozivom na telefon 00385 51 718 260 ili mailom info@hotel-mozart.hr dogovorite sa recepcijom hotela sve što je potrebno za prijavu rezervacije i dodatnih usluga kako bi skratili zadržavanje na recepciji.
 • Na navedenim kontaktima informirajte se i provjerite sve što vam je potrebno za siguran boravak.
 • Slijedite najnovije informacije putem linka https://reopen.europa.eu/hr
IZMJENJENE USLUGE:
 • U sobama više neće stajati pisane obavijesti, brošure i ostali tiskovni materijal te će gosti informacije dobivati pozivom na recepciju hotela. Upit možete proslijediti i mailom putem besplatne wi-fi mreže hotela.
 • Ukrasne jastuke, prekrivače i ostali dekorativni tekstil privremeno smo uklonili iz sobe te će ih gosti dobiti na zahtjev.
 • Mini bar u sobama neće biti u funkciji, ali gosti će moći naručiti sav asortiman u ponudi pozivom na recepciju.
 • Čišćenje soba gosti će naručiti obavijestima na vratima ili pozivom na recepciju. Ukoliko obavijest nije primljene spremačica će dostaviti samo ručnike u vrijeme dok je soba prazna.
 • Lift može koristiti samo jedna osoba ili osobe koje su zajedno u istoj sobi.
 • Fitness i wellness privremeno neće biti dostupni.
 • Samoposluživanje u restoranu neće biti moguće. Kako bi izbjegli gužve i zadržavanja, recepcija hotela obavijestit će vas o terminima posluživanja doručka. Pozivom na recepciju možete naručiti doručak da vas čeka u dogovorenom terminu.

Dezinfekcija i prozračavanje prostorija obavlja se nekoliko puta u danu i to u svrhu vaše zaštite i zadovoljstva. Naša je misija osigurati vam siguran odmor po vašoj mjeri i željama i zato vas pozivamo da već danas provjerite naše ponude i rezervirate termin odmora.

Veselimo se ponovnom susretu!

Mozart team


 

Posebne ponude

16. lipanj 2021. CROATIA TOURISM&TRAVEL 2021

CROATIA TOURISM&TRAVEL 2021  

opširnije
Obavijest o početku rada 2021

Poštovani gosti, Odgovorno i s veseljem informiramo Vas da Hotel...

opširnije

Događanja u Opatiji

  http://www.opatija-tourism.hr/hr/dogadanja/dogadanja/    

Opatija

Opatija Opatija je središte Kvarnerske rivijere sa najdužom turističkom tradicijom u Hrvatskoj. Od kada je 4.ožujka 1889., ukazom cara...

UREDI REZERVACIJU

PREGLED / OTKAZIVANJE VAŠE REZERVACIJE