Halal certifikata Hotelu Mozart

Dana 24. studenoga 2014. godine u 14:30 sati održava se dodjela Halal certifikata Hotelu Mozart***** u Hotelu Mozart***** u Opatiji.

Sama riječ „halal“ doslovno prevedena znači dozvoljeno, a termin se može odnositi na proizvode i usluge koji zadovoljavaju jezične, vjerske, kulturološke i zdravstvene uvjete.  Hotelu će certifikat dodijeliti Centar za certificiranje HALAL kvalitete.

Politika hotela Mozart u Opatiji je pratiti trendove na tržištu turizma i ugostiteljstva i prilagodba kvalitete gostima halal tržišta.

Fokus je na intenzivnijoj suradnji sa zemljama u kojima se prakticiraju halal običaji zbog boljeg razumijevanja njihovih potreba, očekivanja i kulture, a s ciljem povećanja broja posjetitelja iz spomenutih zemalja, kako u  hotelu tako i  u cijeloj destinaciji.

Prepoznali smo halal turizam kao perspektivu  za rast i razvoj našeg hotela  i destinacije.

Želimo pružiti mogućnosti turistima koji prakticiraju svoju vjeru da boravak u Hrvatskoj provedu u skladu s tim principima.

Hotel Mozart***** postat će tako jedan od malobrojnih hotela u Hrvatskoj koji se mogu pohvaliti dodijeljenim certifikatom.

Posebne ponude

NOVA GODINA 2020
4. prosinac 2019. NOVA GODINA 2020

Trodnevni novogodišnji paket 2020

opširnije
9. prosinac 2019. BOŽIĆNA ČAROLIJA 2019

Božićna ponuda 2019

opširnije

UREDI REZERVACIJU

PREGLED / OTKAZIVANJE VAŠE REZERVACIJE